Kurs seminar Kongsvinger, Finnskogen, Hedmark, Trysil Inn- og utenlands

Kurs og seminar  i Festningsbyen Kongsvinger - 1 time fra Oslo

Pris pr. person i dobb.rom

Konferanse pakken kr. 1.750 inkluderer en hotellovernatting i helpensjon
(frokost, lunsjbuffet, middag, kaff/te/frukt i møtepausene) og konferansesal med standard møteutstyr i hyggelig atmosfære. Muligheter for SPA velvære med terapeut.

Aktivitetspakke Kultur & Historie kr. 375 pr. person inkluderer: Besøk ved Nasjonalt kvinnemuseum med utstillinger om Dagny Juells liv, venn med Edvard Munch, historisk guidet vandring i spesialvernet område i Øvrebyen, besøk ved Festningen i Kongsvinger fra 1682.

 

1.750,-
Kurs og konferanse med helse og velvære på Finnskogen pr. person i dobb.rom

I behagelige omgivelser på Finnskogen kan deltakerne få et løft og inspirasjon for sitt eget velvære. Legger du opp møteplanen i forhold til aktivitetene kan du oppnå en fin balanse mellom konsentrasjon, avslappning, og aktivitet for kursdeltakerne.

Konferanse pakken inkluderer overnatting m/frokost, lunsjbuffet, middag og kveldsmat. Te/frukt er tilgjengelig fritt under oppholdet. Fri tilgang til alle aktiviteter ved helsesenteret, SPA-avdelingen, aktivitetsleder, Auditoriet til ca. 60 personer eller møtelokaler til 15 personer er tilgjengelig.
Forslag til konferanseprogram:
Fri deltakelse til morgentrim i bassenget
Aktivitetsleder kl. 08.00 - 09.00
Møtesalen       kl. 09.15 - 12.30
Lunsjbuffet      kl. 12.30 - 13.30 lactovegetarisk kosthold kylling, fisk
møtelokaler     kl. 13.45 - 16.30 eller utover kvelden.
SPA velvære på kvelden eller disponeres fritt etter deres møteprogram.
Fri tilgang til motiverende temaseminarer dersom møtet tilpasses de oppsatte program.
Aktivitetsprogram med vanngym, skogsturer med guide, trening med instruktører på ettermiddagen og kulturelle innsalg på kvelden i en avslappet atmosfære.

 

1.690,-
Unik herregård konferanse i Solør

fra kr 1.950 pr. person i dobbrom med helpensjon, frokost, lunsj, middag i vakre herregårdsomgivelser.
Herregården har eksklusive fasiliteter møtesal kapasitet for ca. 60 personer.
Bespisning i 3 etasjes stabbur anno 1837, egen drengestue for overnatting og en av landets mest spesielle låveanlegg for overnatting. Som utflukt under konferansen finnes stier og flott turterreng og eget aktivitetsprogram skreddersys for gruppen. 
Pristillegg for aktivitetstilbud som egen tennisbane, underholdning, heste m.m.
   
<!-- Innhold tekst slutt -->

<!-- Innhold tekst slutt -->

2.250,-
3-dagers konferanse pakke med hytte standard
Finnskogen
Pris pr. person 3-dagersopplegg helpensjon  ca. 20 pers.

•2 timer nord fra Oslo finnes Villmarksriket Finnskogen med villdyrene i fint skogsterreng.

(Pakkepris kr. 2.650 pr. person inkluderer 2 hytteovernattinger i Villmarkshytter ferdig oppredd, inkl. 2 frokoster, 2 stk. 3-rettersmiddager, ved senteret.
Dagsutflukt til SPA-senter med lunsjbuffet og SPA i badeanlegget. Buss sightseeing med egen Finnskog guide og inngang til Finnskog skinn og håndtverksprodukter, antikviteter. Vi gjør også et besøk ved Skogfinsk museum med fokus på den unike finnekulturen og røykstuen. Koselig historisk foredrag om finnekulturen under aftensmiddagen og tilgang til møterom med møtefasiliteter.


Konferanseopplegg med overnatting ved Villmarksenter gir deltakerne en unik frihetsfølelse og kommer nært innpå naturen og Finnskog sjøene med friluftsaktiviteter. 
2.650,-

2-dagers seminartur Vikinge historien fra Solør
Motivasjon - styrke - teambuilding

Pris pr. person for 2 dager

Vikingeevent ved Gruetunet amfi & museum
Gruebygda har sterke røtter fra Vikingetiden med Halvdan Kvitbein som høvding tippoldefar til Harald Hårfagre. Teambuilding basert på mot/styrke og dugnadsinnsats med inspirasjon fra bygda som har kjempet mot storflom.
* Eget motivasjonsforedrag v/anerkjent inspirator - positiv tenkning - endringskultur.
* Vikingelaug - lunsj med kaffe langbord
* Historiker forteller om Vikingetiden da Grue hadde kongssete
* Gruppeinndeling teambuilding basert på vikingesti, vikingeurter - aktiviteter med hest omvisning ved museet

(Pakkepris kr. 2.250 pr. person inkl. vikingelaug, motivasjonsforedrag i eget tre amfi, historisk vikingeforedrag, info om vikingeurter, vikingedrakten, guiding og omvisning, 2-retters middag med kaffe, hotellovernatting, dagmøte med lunsj og kaffe/kakebuffet dag 2.)

 

 

2.250,-

2-dagers seminartur military events på Kongsvinger festning- teambuilding

Pris pr. person for 2 dager

Festningsbyen og leiret er basen for opplevelsene med teambuilding. Inndeling i grupper med kunnskaps -konkurranser basert på historiske omvisninger ved festningen.
* Pristillegg for motivasjonsforedrag med vinkling taktikk/strategi i bedriftslivet som parallell til forsvaret med fokus endringskultur.
* Stemningsfull servering i kassematten
* Festningsmuseets utstillinger i 3 etasjer

* Festmiddag ved hotellet
* Dag 2 kurs - pristillegg kr. 600

(Fra pris Pakkepris kr. 2.000 pr. person inkl. enkel festningslunsj, motivasjonsforedrag, historiske guidinger, inng. forsvarsmuseet, filmvisning, festningsguiding og omvisning, 2-retters middag med kaffe, hotellovernatting, dagmøte med lunsj og kaffe/kakebuffet dag 2.) Tilbudet er basert på lavsesong med god romtilgang. I høysesongen vil det tilkomme pristillegg.

 

2.000,-

 

 

Seminartur til Festningsbyen Kongsvinger m/eget motivasjonsforedrag
Dagny Juells & Erik Werenskiolds barndomsby

Pris pr. person for dagsopplegg

Kl. 08.30 fra Oslo med turbuss
Kl. 09.45 Velkommen til Dagny Juels barndomshjem - Norges kvinnemuseum
Egen vandring med guide i den unike trehusbebyggelsen i gamlebyen med bl. a. kunst i bakgårder m.m.
Kl. 12.15 – 13.00 Felles lunsjbuffet med kalde og varme retter
Kl. 13.15-14.15 Motivasjon og inspirasjonsforedrag
Kl. 14.30 – 16.15 Kongsvinger festning guidet omvisning , besøk i barndomshjemmet til Erik Werenskiold,
forsvarsmuseet og filmvisning om festningens historie
ca. kl. 16.15 Retur fra Kongsvinger til Oslo med ca. ankomst Kalbakken kl. 17.30

(Pakkepris kr. 550 pr. person inkluderer: guidet vandring i spesialvernet område i Øvrebyen, inngang kvinnemuseet, utstillinger, Aborthistorien, bohemkvinnen Dagny Juell osv. varmlunsj m/drikke, kaffe/kake, eget motivasjonsforedrag med profesjonell foredragsholder, guidet omvisning ved Kongsvinger festning, filmvisning, inngang Forsvarsmuseet)

 

550,-
Minnerik konferanse i Tyrkia - All inclusive
Side - Kemer og golfmekka i Belek

Be om tilbud

Den beste konferansen inneholder mer enn møter. Et nytt og annerledes miljø, stimulerende aktiviteter og sosialt samvær er alle viktige ingredienser på en vellykkket konferanse. Den blir et opphold i hverdagen der inspirasjon og motivasjon blir forsterket. Tyrkias milde klima, gunstige prisnivå, flott mat og service gjør det til et yndet sted å konferere utenom den hektiske sommersesongen. I feriebyen Kemer, ligger det førsteklasses konferansehotellet Viking Star Hotel & Spa, som med sitt flotte spa, bugnende buffetmåltider og trivelige atmosfære er et glimrende alternativ for en vellykket gruppereise. Både deltagere og ledsagere koser seg storlig med tyrkisk bad og massasje, deilig mat og alt hotellet har å by på.
Aktivitetstilbudet er stort med utflukter, turterreng, sport, golfanlegg i verdensklasse m.m.

Kontakt oss for skreddersydde gruppeturer!

 

Kvalitetsmessig konferanse med kokkekunst i særklasse

Et flott konferansested med kokkekunst i særklasse gir en god ramme for en vellykket konferanse. Ved gjestgiveriet serveres maten basert på lokale råvarer og rommene og møtelokalene er
nybygde med moderne teknisk utstyr og interiør.
Muligheter for avkobling med matkåseri, vinkurs, hest og sledetur, glassblåsing, rallykjøring, guidet Finnskogtur m.m.
Konferansepakken inneholder 2-retters varmlunsj, kaffe/te isvann i møterom, kaffepause med hjemmebakst, overnatting m/frokost og 3-retters middag med kaffe.
Kontakt oss for tilrettelegging av ditt neste kurs !

2.250,-
Konferanse med komfortabel hyttestandard
Bo komfortabelt i flotte hytter med fin beliggenhet mot Glomma og nyt maten fra de velkvalifiserte kokkene.
Komfortable nye hyttter med varme i gulv, dusj, wc, fullt kjøkken med oppvaskmaskin, komfyr, mikroovn og utstyr. 3 soverom og egen hems med sovemuligheter. Beliggenheten er sjelden fin rett ved Glomma. Stor terasse med overbygg gjør det til en flott konferanseopplevelse. Hyttene har dyner og puter til 6 personer.
Gangavstand til restaurant og konferanse møtesaler.

  
Reisetid fra Oslo ca. 45 min. Fra Oslo Lufthavn ca. 25 min.

<!-- Innhold tekst slutt -->

<!-- Innhold tekst slutt -->

Teambuilding basert på eventyret med huldrer
Werenskiolds barndomsby

Pris pr. person 2-dagersopplegg helpensjon ved ca. 120 pers.

Teambuilding /seminartur - ideelt for bedrifter i omstilling - Egen teambuilding

Eventyrlig motivasjonsforedrag m/musikk og fortelling med utgangspunkt i bedriftens daglige utfordringer (regi av psykolog H. J. Aafoss og profesjonell forteller A. E. Lium.)
Teambuilding m/coach basert på bedriftens visjoner – mål – med eventyret og fortelling som verktøy for identitetsbygging for bedriftens ansatte - (coaching med inndeling i grupper/avdelinger)
Festmiddag/Julebord med gruppepresentasjon -kåring av beste bedrifts historie ca kl. 19.30 innledet av eventyrhuldra basert på eventyrets fortellerkunst og musikalsk bratsj innslag.

(Pakkepris kr. 2.200 pr. person inkluderer: 2-dagers kursopphold ved hotell med eget teambuilding opplegg for 120 personer med profesjonelle coacher helpensjon med ekstra varmlunsjmeny og kurspauser med kaffe/te kake, festmiddag på kvelden med underholdning basert på teambuildingen)


 

2.200,-

Finnskog-konferanse

Komfortabel storhytte -flott utsikt over Røgdensjøen 

Bekkola har en unik beliggenhet ved den første bosettingen for finneinnvandringen fra 1600-tallet. Et eksklusivt og komfortabelt overnattingssted egnet for kurs- og konferanse med sengekapasitet for 13 personer fordelt på 7 soverom. Muligheter for ekstra senger. Kurs selskapsrom med plass til 20 personer. Sauna, kjøkken med stor spiseplass åpen løsning. 2 stuer med peis og salonger. 2 bad, vinkelterasse på 3 sider av huset. Rikt og delikat utstyrt med eget vertskap. Flotte jakt og turmuligheter til vandring og sykling.
Nærhet til opplevelser med SPA, røykstueanlegg, Skogfinsk museum m.m.
Beliggenhet: Hytten har sin beliggenhet ca. 7 km fra svenskegrensen. Reisetid fra Kongsvinger ca. 45 min.

 


Hytteanlegg Finnskogen høy standard

 

Meget komfortabel anlegg med høy standard egnet for kurs og konferanse. Egen strandlinje nærhet til sjøen med fiskemuligheter. Sengekapasitet til 40 personer fordelt på kombinasjonshytter i tillegg til Villmarkshytte. konferanserom, bad, wc, trådløst nettverk og alle tekniske hjelpemidler tilgjengelig. 
Beliggenhet: Ca. 2 timer reisetid fra Oslo/Oslo Lufthavn med fine vandremuligheter og fiskemuligheter, ca.  45 min fra Kongsvinger.

Eksklusiv hytte i Trysil Fageråsen - konferansehytte 21 senger

Eksklusiv hytte med flott utsikt. Hytta ligger høyt og fritt i Fageråsen (felt L), med tilkomst til alpinanlegg og langrenn rett utenfor hytten. Hytta er kanskje den eneste av sitt slag i Trysil. Egner seg like godt til storfamilie/ vennegjeng som konferansehytte. Romslig konferanserom med 30 sitteplasser. Gode fasiliteter, med lydanlegg, projektor og trådløst internett.
Hovedstue med peis og 30 sitteplasser. TV-stue med 16 sitteplasser. Kjellerstue innredet som gaming-rom, med diverse tv-spill og fussball-bord. Gjennomgående særdeles høy standard på materialvalg, møbler og utstyr.
Området er et etablert hytteområde med store og usjenerte tomter.

Beliggenhet:
2t 15 min fra Oslo ved Norges skitrekkanlegg Trysil.
Stor og komfortabel hytte med 21 senger, 8 soverom, 3 bad, innedørs boblebad, 210 kvm. 300 m til heis i Fageråsen.
 Hytten har oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap liter, fryser 120 liter og fullt utstyrt kjøkken for selvhushold.
 Bad 1 med dusj og WC. Bad 3 med dusj, WC og boblebad. Bad 2 med dusj, WC og badstu. 
Stue: kabel-TV, DVD-spiller, CD-spiller, peis.  Øvrig: skibod, tørkerom.

Avstander: I for- og ettersesong kan avstand til heis/bakke variere, grunnet snømengden, transportløype 180 meter, skiheis 300 meter, langrennsløyper 180 meter.
Beliggenhet: 2t 15 min fra Oslo ved Norges skitrekkanlegg Trysil.

   

Minnerik konferanse i Tyrkia - All inclusive
Side - Kemer og golfmekka i Belek

Be om tilbud

Den beste konferansen inneholder mer enn møter. Et nytt og annerledes miljø, stimulerende aktiviteter og sosialt samvær er alle viktige ingredienser på en vellykkket konferanse. Den blir et opphold i hverdagen der inspirasjon og motivasjon blir forsterket. Tyrkias milde klima, gunstige prisnivå, flott mat og service gjør det til et yndet sted å konferere utenom den hektiske sommersesongen. I feriebyen Kemer, ligger det førsteklasses konferansehotellet Viking Star Hotel & Spa, som med sitt flotte spa, bugnende buffetmåltider og trivelige atmosfære er et glimrende alternativ for en vellykket gruppereise. Både deltagere og ledsagere koser seg storlig med tyrkisk bad og massasje, deilig mat og alt hotellet har å by på.
Aktivitetstilbudet er stort med utflukter, turterreng, sport, golfanlegg i verdensklasse m.m.

Kontakt oss for skreddersydde gruppeturer!

 

Kurs & Konferanse ombord på DFDS Seaways Oslo - København

På begge skip, m.s. Crown of Scandinavia og m.s. Pearl of Scandinavia, vil proffe verter og vertinner sørge for alt det praktiske i løpet av møtet, slik at du som møtedeltager kan konsentrere seg fullt og helt om det faglige.
Møtet kan starte allerede klokka 10.00 mens båten ligger til kai. Dette gir en unik mulighet til å arbeide uforstyrret. Våre skip har møterom tilpasset både små og store grupper. Vi tilbyr det tekniske utstyret dere har behov for og internettilkobling under hele overfarten.
Kontakt oss for tilrettelegging av ditt neste kurs !

1.700,-
Kurs & Konferanse ombord på Color Fantasy Oslo - Kiel
Pålitelig og profesjonelt. På en 2-døgns konferansetur til Tyskland oppnår man en riktig balanse mellom inspirasjon og rekreasjon. Kronprins Harald og Color Fantasy seiler annenhver dag fra Oslo kl 1400. Skipene gir en perfekt ramme og arena for ethvert arrangement.

Color Fantasy er skipet for deg som vil gjøre litt ekstra for dine kunder og kolleger. Skipet er preget av luksus og kvalitet på alle områder;

Et konferanseområde med alle tenkelige fasiliteter på egen dekk
Totalkapasitet til 850 deltagere
– 12 fleksible møterom, 2 styrerom
– Fantasy Show Lounge til 440 deltagere (kun dagtid)
– Plenumssal med plass til 280 deltagere

* Eget utstillingsområdet på 1400 kvm
* Eksklusive matopplevelser
* Flotte lugarer
* Spektakulær underholdning
* Bredt aktivitets og velværetilbud - SPA

Kurs & Konferanse ombord på Color Line Oslo - Kiel
2-døgns konferansepakke standard til Kiel
<!-- skriv inn Innhold tekst her -->
fra kr 1 990,- uten drikke. Pris p.p. inkl. båtreise t/r i 3-stjerners innvendig lugar, måltider og konferanserom.
Ledagerpris i deltagers lugar fra kr 1 350,-. Gyldig i periode i lavsesong.

Konferansepakken inkluderer følgende:
Båtreisen t/r i 3-stjerners innvendig dobbeltlugar
* 1 x lunsjbuffet inkl kaffe
*
1 x eveningbuffet
*
1 x 3-retters skipets meny
*
2 x frokost
*
Møterom - Kaffe/te og frukt i møterom

 • Ledsagerpris: fra kr 1 350,- ihht til konferansecruise standard Kronprins Harald.
  Tillegg for annen lugarkategori, singellugar og torsdags- og fredagsavgang. Spesielle betingelser gjelder for grupper under 10 personer. Alle felles måltider/aktiviteter utover det som er inkludert må forhåndsbestilles. Møterom gjelder kun for konferansedeltagere.
  <!-- Innhold tekst slutt -->

 • <!-- Innhold tekst slutt -->

  1990,-
  Konferanse pakke på herregård ved Glomma

  <!-- skriv inn Innhold tekst her -->fra kr 1.650 pr. person i dobbrom med helpensjon, frokost, lunsj, middag i herregårdsomgivelser.
  Herregården har historisk møtesal kapasitet for ca. 70 personer.
  Egen SPA velvære avdeling med stjernehimmel over terapibassenget og flott hageanlegg.
  Pristillegg for aktivitetstilbud som egen tennisbane, underholdning, heste m.m.
     
  <!-- Innhold tekst slutt -->

  <!-- Innhold tekst slutt -->

  1.650,-

  Fotball Treningsleir i idylliske Novigrad Kroatia


  pr. person i dobb.rom

   Vi har gleden av å tilby norske fotballag i alle divisjoner muligheten til å trene på utrolig flotte treningsanlegg på Kroatias kyst i vinterhalvåret. En perfekt start på  fotballsesongen. Vi tilbyr håndplukket hotell med norsk vert ved Castrum Novum -et fint norsk eid lelighetshotell med fotballanlegg av meget høy standard på gressbanene.
  Hotellet har godt 36 velutstyrte leiligheter for 2, 4, eller 6 personer med stue, komplett kjøkken, soverom og bad. Alle har fasiliteter som telefon, satellit TV (flatskjerm) med bl.a. NRK og TV2. Tilgang til trådløst nettverk på hele hotellet. Halvparten av leilighetene vender ut mot Novigradbukten og har egen stor balkong.
  Egen bar og restaurant, treningsrom, minibuss v/hotellet, Sykkelutlån 20 sykler, båt, 5 kanoer, møterom og utstyr og velværeavdeling.