Hytte utleie Kongsvinger - Finnskogen - Trysil - Budor - Hedmark - Oslo - Akershus - Norway - Sweden

Finnskogen egne hytter med brygge

solrikt og familievennlig ved sjøen

3 kombinasjonshytter med kjøkken, stue med peis og sengekapasitet for 8-10 personer, privat anlegg.
Innlagt strøm og vann god standard med bad/wc. Bilveg helt frem til hytta. Muligheter for jaktkort til småvilt (hare og skogsfugl og gode fiskemuligheter)
Beliggenhet: Grue skasensjøen ca. 1 mil fra Kirkenær - bygdesentrum i Grue kommune. Gode jakt og fiskemuligheter i skogsterreng - Badestrand, turvandring langs Finnskogleden og Finnevegen som går forbi i området. Hyttene kan leies ut for kortere perioder. 30 min fra svenskegrensen. Kontakt oss.
Reisetid fra Oslo 1 time 55 min.

 

Rotberget Grue Finnskog

Tidligere Rotberget bedehus inneholder flere soverom og egen sovesal med sengekapasitet til ca. 20 personer. (1 soverom med 4 køyesenger til 8 personer, loftsetasje med sengebrisker til 10 personer og muligheter for ekstrasenger i møtesalen) Kjøkken med utstyr, innlagt varmt vann, dusj wc i 1. etasje og bad 2 wc i 2.etg. Stue med hjørnesofa, spiserom. Et eget møterom egner seg til enkelt kurslokale med sitteplasser opptil 50 personer med muligheter for dekking til langbord ved arrangement. Vedovn i alle rom, dyner og ullpledd men sengetrekk må medbringes. Ca. 100 kvm areal.
Turtips grenserøys 90 på toppen av Baksjøberget ca 3 timers tur  i kombinasjon med vandring langs gamle nedlagte finnetorp.
Beliggenhet: Ca. 50 min reisetid fra Kongsvinger langs fylkesveg 202 mellom Svullrya og Flisa. 20 min fra Svullrya og svenskegrensen følg skiltingen til Rotberget.
Hytta har flotte bade og fiskemuligheter 1 km til Rotbergsjøen med fantastiske sandstrender. Sjøen egner seg til kanopadleturer med fine holmer. Koordinatorer: 33V03645100 6711330. Oppkjørt vinterveg frem til hytta.
Bestillingsdrosje mulig på tirsdager.


Sølen Engerdal

Hytta har opptil 38 sengeplasser fordelt på 15 soverom med bad. Hytta er på 580 kvm og nybygd i 2006. 

Kjøkkenet er moderne med gassovn, stekeovn, 2 stk oppvaskmaskiner med speedprogram.God lagringskapasitet og godt utstyrt med kopper og kar. Alt ligger til rette for selvhushold.
Spisestuen er utstyrt med sitteplass til alle på langbord. Det er toaletter utenfor i gangen.   

Stua, som er i vinkel med spisestuen, har flere sofagrupper foran en fin varm peis. Rett utenfor stua er det sitteplass i solveggen, med direkte utgang fra stua. I gangen utenfor stua er det toaletter. Soverommene med dobbeltsenger har høy standard og alle har dusjbad med toalett. Alt er nytt! To soverom har ekstra soverom med enkeltsenger  (f.eks. til barna). Hvert rom er ustyrt med to senger med gode norskproduserte fjærmadrasser. I tillegg kommer Hovden© sovesofaer og stoler, samt køyeseng i ekstrarommene. To soverom i 1. etg er tilrettelagt for handicappede.  11 soverom er i 2. etg mens fire er i 1. etg.  Totalt 15 sovrom. Badene på soverommene er flislagte og moderne dusjbad med varmekabler, toalett og håndvask.  Hytta er utstyrt med badstu og skirom.
Tur og fiskemuligheter i gangavstand fra hytta.
800 m til slalombakke, reisetid fra Trysil 1 time, reisetid fra Oslo 3,5 time.


Flott hytte i Trysil Fageråsen - utsikt og konferansehytte 21 senger

Stor og komfortabel eksklusiv hytte flott utsikt stor kapasitet med 21 senger, 8 soverom, 3 bad, innedørs boblebad, 210 kvm. 300 m til heis i Fageråsen.
Hytten har oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap liter, fryser 120 liter og fullt utstyrt kjøkken for selvhushold.
Bad 1 med dusj og WC. Bad 3 med dusj, WC og boblebad. Bad 2 med dusj, WC og badstu. 
Stue: kabel-TV, DVD-spiller, CD-spiller, peis.  Øvrig: skibod, tørkerom.
Eksklusiv hytte med flott utsikt. Hytta ligger høyt og fritt i Fageråsen (felt L), med tilkomst til alpinanlegg og langrenn rett utenfor hytten. Hytta er kanskje den eneste av sitt slag i Trysil. Egner seg like godt til storfamilie/ vennegjeng som konferansehytte. Romslig konferanserom med 30 sitteplasser. Gode fasiliteter, med lydanlegg, projektor og trådløst internett.
Hovedstue med peis og 30 sitteplasser. TV-stue med 16 sitteplasser. Kjellerstue innredet som gaming-rom, med diverse tv-spill og fussball-bord. Gjennomgående særdeles høy standard på materialvalg, møbler og utstyr.

Området er et etablert hytteområde med store og usjenerte tomter.
Beliggenhet: 2t 15 min fra Oslo ved Norges skitrekkanlegg Trysil.

   

Solrik stor hytte i Trysil Fageråsen - 16 senger

Hytten har et boligareal 120m² med balkong og terasse. Innredet med 5 soverom og 1 sovehems med 4 madrasser. Stor kapasitet med 16 sengeplasser.
Bad med dusj og badstue. Koselig peis og tv med kabelanlegg i stuen, kjøkken med fullt utstyr.
Fasiliteter:
 • Oppvaskmaskin, Kjøleskap, Kaffetrakter, Mikrobølgeovn, Fryser, Vaskemaskin, Støvsuger, Innlagt strøm, Innlagt vann
 • Peis/ildsted, Husdyr tillatt, Ikke-røyk. TV, Stereoanlegg
 • Garasje/parkeringsplass

 
Beliggenhet: 2t 15 min fra Oslo ved Norges skitrekkanlegg Trysil.

 
 

Familiehygge i Trysil Fageråsen - 9 sengeplasser

Hytten har en fin beliggenhet i familivennlige Fageråsen med terasse. Innredet med 3 soverom til 9 personer.
Hytta inneholder stor stue med murt peis, kjøkken med alt av utstyr. Bad med dusj og badstue.
Stue: kabel-TV, DVD-spiller, CD-spiller, peisinnsats.
Øvrig: skibod, tørkeskap.
Avstander: transportløype 30 meter, skiheis 700 meter, langrennsløyper 50 meter, I for- og ettersesong kan avstand til heis/bakke variere, grunnet snømengden. Røyking ikke tillatt.

Beliggenhet: 2t 15 min fra Oslo ved Norges skitrekkanlegg Trysil.
  
  

Familiehygge i Trysil Fageråsen - rett ved skisenteret

Koselig hytte med beliggenhet i Fageråsen rett ved senteret, med direkte adkomst til skianlegget i Trysilfjellet. Gode solforhold og utsikt til slalombakkene.

Inneholder:entré, stue med peis, terrasse, 2 soverom (2+2) og 2 sengeplasser i stua, nytt kjøkken jan. 2012 med integrerte hvitevarer. Nytt bad jan.2012.  Kabelanlegg med 14 kanaler og TV.  Bra standard på materialvalg, møbler og utstyr.
Hytta har 6 sengeplasser. 
Parkeringsmuligheter rett utenfor hyttedøra.

Det er kort vei 500 m til Høyfjellsentert m/butikker (mat,sport,skiutleie osv). Flotte turmuligheter. Ta på ski og skli rett ned i heisen i skandinavias største skianlegg, med 30 heiser og 64 bakker.
Mange aktiviteter på sommerstid. Fasiliteter:
* Oppvaskmaskin,  * Kjøleskap,  * Kaffetrakter,  * Mikrobølgeovn,  * Fryser,  * Støvsuger,  * Innlagt strøm,  * Innlagt vann
* Peis/ildsted,  * Husdyr tillatt,   * Ikke-røyk,  * TV, * Balkong/terrasse,  * Garasje/parkeringsplass.

 


Koselig hytte god standard i grenseskogen

   
 • Nytt hyttehus i 2 etasjer med kapasitet for 8 personer + 2 ekstrasenger i minihytte. I 1.etg finnes kjøkken, spiseplass, hverdagsrom, badrom med toalett, og 2 soverom. I 2 etg. Finnes sovemuligheter med senger. Stor veranda med trivlig møblering. Huset ligger cirka 80 meter fra sjøen med båtmuligheter bade og fiske. Beliggenhet ca 1 time fra Kongsvinger i grenseskogen.

      

 

 

 

   

Sentrumsnære utleie leiligheter i Kongsvinger 77 kvm.

Utleie leilighetene har meget sentrumsnær beliggenhet fordelt på 77 kvm hver med følgende rominndeling:
3 soverom kapasitet 6 personer i 2.etg med wc, leilighetene er i moderne utforming. 1. etg med kjøkken og utstyr oppvaskmaskin m.m. Stue med peisovn, wc og nytt flislagt bad med dusjkabinett. Kan leies ut for weekend eller ukebasis.
  

 

 

Komfortabel familiehytte Finnskogen 

 50 m fra innsjø 

Fin koselig familiehytte ved Møkeren 85 kvm med 3 soverom, kjøkken, bad, stue og varmekabler i gulv, flott steinmurt peis, veranda og brygge til båtplass. Fine turmuligheter på merkede stier og oppkjørte skiløyper om vinteren 500 meter unna hytta. 30 min unna ligger alpinanlegg på svensk side. Reiseavstand fra Oslo / Oslo Lufthavn 2 timer. Fra Kongsvinger 25 min. 

Villmarkshytte  anlegg 23 senger

Arrangements anlegg ved innsjø

Midt i skogen ved Nøklevatn ligger Villmarkshytta som et eventyr i skogen med meget god standard. Sykkel og båtmuligheter. Stor hytte på 170 kvm har 4-5 soverom + hems med sengeplasser totalt til 16 personer. Stort kjøkken med alt utstyr, oppvaskmaskin m.m. Bad, 2 stk wc, og 2 store stuer den ene som peisestue. I tillegg eget stort selskapsrom. Ny konferanseavdeling i Villmarksstil. Anlegget er gjennomført funksjonsvennlig. I tillegg finnes 1  hytte i nærheten med sengeplass til 7 personer med 2 soverom, dusj, wc og hems. Passer for firma, kurs konferanse og julebordsopplegg, konfirmasjoner, bryllupp m.m.

Beliggenhet: Reisetid fra Kongsvinger /Elverum ca. 1 time. Oslo 2 t.
Muligheter for utflukter til gårdsanlegg m/hesteridning og dyr. Aktivitetsopplegg: kick-off events, Egen flåte, båtmuligheter, kanopadling, bordtennis, hundekjøring, øksekasting, m.m.

 

Hytter Finnskogen

Hyttestørrelse: 37 m2 - Sengeplasser: 5-7, fordelt på 2 soverom (3+2) og evt. dobbel sovesofa i stuen.

Dyner og puter inkludert, sengetrekk kan tas med/leies.

Utstyr: komfyr, oppvaskmaskin, service og bestikk for 6 personer, kombipeis, støvsuger,

stekepanne, kasseroller, kaffetrakter, tørkeskap, kabel-TV.

Bad: dusj, WC. Solrik veranda mot sør. Lekeplass like ved. Avstand til strand: 80-170 meter.

Skiløyper/ skøytebane ved strand. Merket tursti gjennom området. Fiskemuligheter  i Skasen.

Attraktiv storhytte 1 time fra Oslo - 30 personer

Den flotte hytta er på 280 kvm og inneholder 6 soverom 4/5 personer (1bredseng + 3 køyer pr. rom), 2 kjøkken, 2 bad, 2 stuer, samt storstua som er det naturlige midtpunkt med peis. Hytta er godt utstyrt og koselig innredet. På tunet finnes 2 badestamper som må forhåndsbestilles til avtalt tid. Sengekapasiet til 30 personer totalt.
Kan også deles opp for mindre grupper etter avtale.
Muligheter for ski /alpin i vintersesongen og fiske i stor elv om sommeren.
  
  

 

Hytter i Kongsvinger fin utsikt til Sigernessjøen 9 km fra sentrum

Hyttene har en fin beliggenhet med utsikt over sjøen. Sengekapasitet fra 2 personer 12 kvm til 8 personer 64 kvm.
Alle hyttene har TV, minikjøkken, køyesenger og enkelte med sovealkove dobbeltseng. Gangavstand til sanitæranlegg og Wc. Beliggenheten er 9 km fra bykjernen Festningsbyen Kongsvinger og gangavstand til Kongsvinger golfanlegg med flotte turvandringsmuligheter og bademuligheter. Barne og familievennlig område.
Kun 30 min reiseavstand til Sverige og ca. 1 time 15 min til Oslo/Oslo Lufthavn.

 

Tømmerhytte Finnskogen ved idylliske Skasensjøen

Hytta i tømmerstil har beliggenhet ved en sætervolle nært til Skasen sjøen 20 meter med brygge og strandmulighet. Hytta er utstyrt med sengekapasitet til 6 personer i tillegg til tømmeranneks med sengebrisker for 8 personer.
Hovedhytta er innredet med stue, spisestue for 6 sitteplasser, kjøkken, bio do, vaskerom. Det er ikke innlagt vann men egen vanntank er klar ved ankomst. Peisovn i stuen til vedfyring, 1 soverom i 1.etg med dobbelseng, i loftsetasjen 4 enkeltsenger i hvert hjørne.
Hytta ligger fint til ved innsjø for turvandring og sykkel båt muligheter.  

Beliggenhet: Reisetid fra Kongsvinger ca. 20 min. Fra Oslo 1 time 30 min.

 

Hytter med nærhet til Glomma

Hytteanlegget har beliggenhet nært til Glomma med utsikt over Norges lengste elv med fiskemuligheter som gjedde, brasme og båtliv. Store muligheter for bading og avkopling helt inntil elven. Hyttene har god komfort med 2 soverom, bad/wc, flott utstyrt kjøkken med alle fasiliteter  og veranda med overbygg. Reiseavstand fra Oslo, Hamar og Charlottenberg ca. 50 min. Reiseavstand fra Kongsvinger ca. 40 min.
  

 

Koselig småhytte ved innsjøen Flaen Finnskogen sør.

Hytta har innlagt strøm, vedfyring, kjøkken, stue med peis, 1 soverom med køyesenger og 2 ekstrasenger/dobbel sovemadrass.
Hems med soveplass for 2 personer, bad, wc. (Total sovekapasitet 6 personer.)
 
Bilveg helt frem til hytta. Hytta ligger skjermet til og på samme område med en rød mini hytte for 2 personer og hovedhus ca 30 meter fra. Muligheter for båt og kano utleie i området fra innsjø via elva Spångelven til Utgardsjøen, et idyllisk område.
Beliggenhet: Hytta ligger ved innsjøen Flaen med tilknytning til elv til Utgardsjøen ved Håvildsrud Sötomta på svensk side.
Finnskogleden vandringsled ligger ca. 200 meter unna.
Fra Kongsvinger følg RV 2 til Skotterud. Ta av til venstre veg 202 forbi Nessjøen til Håvildsrud. Reiestid ca. 45 min.


Huset i skogen - Finsrud

Huset er i 2.etasjer med bad, fullt utstyrt kjøkken, wc og ett soverom i 1.etg. med enkel sovesofa. 2.etg med 3 soverom med 1 dobbeltseng, 3 enkeltsenger. Stue møblert med salonger og spisestue. Skogomgivelser og skogstier. Finnskogleden .Totalt 6 sengeplasser og muligheter for ekstra senger i stue.
I gangavstand fra hytta er merket tursti (500 m) som går til innsjø Billingen og Finsrudtjernet. Flott badeplass med brygge, og serviceanlegg ved Billingen.  
Beliggenhet: Reisetid fra Oslo 1 time 50 min.

 

Komfortabel hytte inntil sjøen i grenseskogene

Hytta er på 65 kvm med kjøkken, 2 soverom med sengekapasitet til 4 personer. 1 soverom med dobbeltseng. 1 soverom med 2 enkeltsenger. Stue med salong kombinert med åpen løsning til kjøkkenet og kjøkkenutstyr. God standard og egen veranda med sjøutsikt. I tillegg mulighet for egen sovehytte i nærheten for 2 ekstra senger. Mulighet da for 6 personer. Båtmuligheter for fiske og bading.
Beliggenhet: Reisetid ca 1 time fra Kongsvinger.

Villmarkshytter  Finnskogen

Enkle villmarkshytter på Dæsbekken Villmarksenter med varierende sengekapasitet fra 2 sengs til 9 sengshytter. Senteret har fiskedam, utleie av kano/sykkel/bever/ulve/bjørnesafari og elgsafari.
Beliggenhet: Åsnes Finnskog ved Flisaelva ca. 20 min. fra Flisa sentrum. Ca. 15 min. reisetid med bil til svenskegrensen. Kafe Finnskog i kort avstand. Gode vandre og sykkelmuligheter, jakt og fiske.

Trivelige komfortable hytter i Trysil

Komfortable 4-6-personers hytter med bad/wc, kjøkken, TV, stue, 2,5 timer fra Oslo. Disse hyttene passer godt for familier. Hyttene inneholder 2 soverom med familiekøyer. I tillegg finnes det hybelkomfyr, kjøleskap og mikro, godt utstyrt.
Hytteanlegget ligger fint til ved Trysilelva med gode fiskemuligheter.
Flotte tur/vandremuligheter fra hyttene langs Trysilelva, og sykkelmuligheter.

 

 

Bakkebo med flott utsikt over Sigernessjøen 

Bakkebo  er ei gammeldags koselig hytte med flott utsikt over Sigernessjøen med tilgang til felles badestrand og fiske/bademuligheter. Bakkebo er rikt utstyrt med kjøkken med kjøleskap, stekeovn osv. Sovekammers i 1. etg. med 2 enkeltstående senger, stue med peis og sofasalonger møblert med TV parabolanlegg, 2 soverom med dobbeltseng og enkelstående senger med mulighet for ekstraseng. ( 7 senger), uteveranda med overbygd tak. Det er ikke innlagt vann men drikkevann i gangavstand 30 meter til felles sanitæranlegg dusj /wc. (vedfyring). Innlagt strøm, egen utedo, golf anlegg 50 meter unna. Flotte turmuligheter til vandring og sykling.
Beliggenhet: Hytten har sin beliggenhet ca. 9 km fra Kongsvinger sentrum Ca. 130 meter til Sigernessjøen meget gode bade og fiskemuligheter. Ca. 25 min. reiseavstand med bil til Svereige Charlottenberg.  Liermoen området er kjent for sine tallrike oppmerkede turløyper i et flott skogslandskap med innsjøer og golfområde.


   

Hytter ved Utgardsjøen Finnskogen sør

 

Hyttene har beliggenhet mot Utgardsjøen ved Austmarka med nærhet til Finnskog vandringsleden. Ca. 25 min fra Kongsvinger, 1 time 30 min fra Oslo/Oslo Lufthavn.
Stabburet er på 2 etasjer med terasse og sjøutsikt fra vindu. Total sengekapasitet 6 + 1 personer. Innredet: 1.etg: Kjøkken med innlagt varmt vann og strøm, kjøleskap, oppvaskmaskin, 2 kokeplater. 1 soverom med køyeseng og enkeltseng totalt 3 personer. Stabburets 2. etg: Stue med peis og 2 sofasalonger. 2 soverom møblert med 1 dobbelseng og 2 enkeltsenger. 
Stabburet ligger 25 meter fra sanitæranlegg med wc, dusj, badstu, hovedhus er ca. 20 meter fra.

Veslestua: sengekapasitet 10 personer 1.etg: kjøkken m/kjøleskap, tre propanbluss til steking/koking, kaldt/varmt vann, til 8 pers., , kammers med seng bredde 90 cm. Stor stue m/peis og spisestue, salong. 2.etg: 2 soverom med dobbetseng og 4 enkle senger + dobbeltseng og 2 enkeltsenger (120 brede).
10 meter fra Veslestua er sanitæranlegg med dusj, wc, badstu. Litt lengre unna på gården ligger hovedhuset.

Storhytta består av kjøkken, stue, spisestue, to soverom, og toalett (vannklosett/vask) i første etasje; dusj/omkledningsrom, badstue, vaskemaskin og trappegang i kjeller. Det er innlagt vann (kaldt/varmt) og strøm. Bilplass utenfor hytta. Det er god plass rundt hytta - 100 meter til sjø og egen båt. - Kjøkkenet med stor oppvaskmaskin, kjøleskap, elektrisk komfyr (m/stekeovn) varmt vann og benkplass. I stua finnes en peisovn, en salong, stoler og spisestue med plass til ca. 8 personer. Utgang til veranda/hage. Begge soverommene i første etasje er utstyrt med familiekøyeseng med dobbeltseng nederst; dvs. plass til tre personer. Totalt sett plass til seks personer på soverommene. I tillegg finnes en enkel seng i stua. Totalt sengeplasser til 6 + 2 personer. 

Attraksjoner i nærheten, vandringleden Finnskogleden, og Dronningens utsiktspunkt til minne om Unionsdronningens favoritt sted for utflukter på Finnskogen. Unik utsikt over sjøen Møkeren mot svenskegrensen.

 


Hytte ved innsjø Finnskogen god standard

   

Komfortabel standard med utsikt til innsjø sandstrand, båtmuligheter. Fullt utstyrt kjøkken - komfyr, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter, strykejern, kjøkkenredskaper og servise til 10 personer. Spiseplass for 6 - 10 personer, stue med salonger, TV og sittegrupper. 4 soverom med 2 familiekøysenger i 1.etg med plass til 3 på hvert rom.
Totalt 8 sengeplasser + mulighet for ekstrasenger.
Gang med garderobe, egen badstue, uteplass med sittegruppe og panoramautsikt.
Dyner og puter finnes, laken og dynetrekk/ putevar må medbringes eller leies her.  
Fine turmuligheter på Finnskogen, ypperlige kano og bade muligheter om sommeren. Skimuligheter om vinteren m.m. 

 

   

Tømmerhytter Finnskogen sør

Hytter/hus på Finnskogen med fin beliggenhet til innsjø (100 m) i tømmerstil. Hytta har sengekapasitet til ca 5 personer med kjøkken, stue med ovn, 1 soverom med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenger. Nært til hytte er plassert egen biodo.
Muligheter for duj/bad i gårdshuset som ligger i gangavstand til hytta som ha en skjermet beliggenhet.
Muligheter for turvandring langs Finnskogleden og fiske i sjøen.
Beliggenhet: 1 1/2 time fra Oslo, 30 min til alpinanlegg i Valfjellet svensk side, 30 min fra festningsbyen Kongsvinger.
 

Små hytter: 1-roms hytter med køyeseng for 2 personer, minikjøkken med kokeplater, bord, gangavstand til sanitæranlegg ca. 20 min. Muligheter for kano utleie og elg, beversafari i området.

 


Koselig hytte god standard i grenseskogen

   
 • Nytt hyttehus i 2 etasjer med kapasitet for 8 personer + 2 ekstrasenger i minihytte. I 1.etg finnes kjøkken, spiseplass, hverdagsrom, badrom med toalett, og 2 soverom. I 2 etg. Finnes sovemuligheter med senger. Stor veranda med trivlig møblering. Huset ligger cirka 80 meter fra sjøen med båtmuligheter bade og fiske. Beliggenhet ca 1 time fra Kongsvinger i grenseskogen.

      

 

Landlig romantikk i gjestehus  med solterasse i grenseskogen

Gjestehus i komfortabel standard ved innsjø med fin landlig hage på svensk side.
Huset er innredet med romantisk soverom med dobbeltseng, åpen kjøkkenløsning mot hverdagsrom i svensk landstil, baderom i fransk stil med dusj, røkfritt miljø. Laken og dynetrekk/ putevar må medbringes eller leies her. Muligheter for bed & breakfast tilrettelagt på egen solterasse ferdig. (Dyrehold ikke tillatt)

  

Hus ved Soot kanalen - Skjervangen 

   

 • Stort hus med 10 sengeplasser og 2 bad/ wc 
 • Fullt utstyrt kjøkken - komfyr, kjøleskap, kaffetrakter, og servise til 10 personer
 • Spiseplass for 10 personer
 • Stue med  salonger 

Huset har en stille og rolig beliggenhet nært til ved Soot kanalen. Stedet har båt og kano og flott turterreng.

Dyner og puter finnes, laken og dynetrekk/ putevar må medbringes eller leies her.  


 

 

   

 

Hus til leie

 arrangement/weekends 

Huset har grei beliggenhet inntil RV 20 reiseavstand til Kirkenær 5 min.
Huset har god standard og er innredet med 2 soverom (1 dobb.rom + 2 enkeltsenger), stue med sovemulighet på sofa, kjøkken, bad/wc, hage. Fullt møblert.  Reisetid fra Kongsvinger ca. 25 min, og Oslo 1 time 25 min.
Leies spesielt ut ifb. med rally bil arrangement ved flomverken i Grue på langweekendbasis i februar.

 

Sjøstrand camping med strandlinje til Sigernessjøen 

Sjøstrand camping har hytter med forskjellige størrelser.
Hyttene har størrelse 16 kvm ett 3 sengsrom med  minikjøkken/soverom, 20 kvm med 4 sengshytter og 25 kvm med 6-sengshytter med køyesenger og en dobbelt skyveseng og minikjøkken. Alle hyttene har gangavstand til sanitæranlegg og vaskefasiliteter. Uteveranda med overbygd tak. Det er ikke innlagt vann men drikkevann i gangavstand 30 meter til felles sanitæranlegg dusj /wc. Innlagt strøm, egen utedo, Flotte turmuligheter til vandring og sykling.
Beliggenhet: Hyttene har sin beliggenhet ca. 9,5 km fra Kongsvinger sentrum like inntil Sigernessjøen meget gode bade og fiskemuligheter. Ca. 25 min. reiseavstand med bil til Sverige Charlottenberg.  Liermoen området er kjent for sine tallrike oppmerkede turløyper i et flott skogslandskap med innsjøer og golfområde.

 

Kjeller etasje i Kongsvinger med hage.

Moderne møblert kjelleretasje med liten hybel midt i Kongsvinger sentrum Tråstad området. Ett roms leilighet med kjøkken fullt utstyrt med stekeovn, kaffetrakter, kjøleskap, spiseplass for 5 personer.
Stue med dobbelt sovesofa og mulighet for ekstra soveplass (totalt 3 personer). Dusj og Wc. Egen inngang for kortids utleie.
Mulighet for teltplass pristillegg kr. 125 kr. Mulighet for sykkelutleie.
Kort avstand til Glomma og strandpromenaden.

Beliggenhet: Leiligheten  har sin beliggenhet på Tråstad ca. 5 min gange fra sentrum i Kongsvinger 1.etg i hus med liten hage.

 

Hjemmekoselig hytte/hus med strandtomt ved Møkeren Austmarka

 Opprinnelig et bolighus med full innredning. Rikt utstyrt kjøkken, 3 soverom med sengekapasitet til 7 personer. I tillegg sovemulighet på stue og ekstramadrasser totalt 10 personer. Stue med salong og spisestue. Bad / wc. Om sommeren egen platting for grilling ved sjøen og bademuligheter. Egen robåt mulig for fisking. , Beliggenhet: Huset har beliggenhet helt inntil innsjøen Møkeren ved Dragalvika med sjøutsikt. 25 min fra Kongsvinger, og 5 min fra Austmarka tettsted.

Sjarmfulle gårdsopplevelser i Hans Børlis skogsrike - med vedfyrt badestamp

Koselig husmannsplass og småbruk Søstun som er restaurert og beholdt i gammel stil. Låveanlegg, stabbur, gårdshus i landlige omgivelser med nærhet til skog og damanlegg for kano aktiviteter. Muligheter for vedfyrt badestamp.
Sengeplass til 10 personer i hovedhuset som egner seg best til familiegrupper
1. etg kjøkken, stue med salonger, 1 soverom for 2 personer. Bad/wc. I 2.etg soveloft med 8 sengeplasser fordelt med god plass. Hovedhuset er restaurert og har en god standard modernisert. Gårdsaktiviteter mulig: hopping i høyet, gårdsopplevelser med dyr, hestekjøring for 4 personer i vogn. Kanefart på vinteren.
Beliggenhet: Tobøl området Eidskog.
Ca. 10 min fra Skotterud sentrum. 20 min fra Sverige.

Finnskogen

Komfortabel storhytte -flott utsikt over Røgdensjøen 

Bekkola har en unik beliggenhet ved den første bosettingen for finneinnvandringen fra 1600-tallet. Et eksklusivt og komfortabelt overnattingssted egnet for kurs- og konferanse med sengekapasitet for 13 personer fordelt på 7 soverom. Muligheter for ekstra senger. Kurs selskapsrom med plass til 20 personer. Sauna, kjøkken med stor spiseplass åpen løsning. 2 stuer med peis og salonger. 2 bad, vinkelterasse på 3 sider av huset. Rikt og delikat utstyrt med eget vertskap. Flotte jakt og turmuligheter til vandring og sykling.
Nærhet til opplevelser med SPA, røykstueanlegg, Skogfinsk museum m.m.
Beliggenhet: Hytten har sin beliggenhet ca. 7 km fra svenskegrensen. Reisetid fra Kongsvinger ca. 45 min.


 

Hytteanlegg Finnskogen høy standard

Meget komfortabel anlegg med høy standard egnet for kurs og konferanse. Egen strandlinje nærhet til sjøen med fiskemuligheter. Sengekapasitet til 19 personer fordelt på 9 soverom, boblebad, konferanserom, bad, wc, trådløst nettverk og alle tekniske hjelpemidler tilgjengelig. 
Beliggenhet: Ca. 1 time 40 min reisetid fra Oslo/Oslo Lufthavn med fine vandremuligheter og fiskemuligheter ved Finnskogsjøen.
30 min fra Kongsvinger.

Hytte med nærhet til sjø i grenseland

Hytta har beliggenhet på Enderud med utsikt over Nordre Billingen i Eidskog. Meget idyllisk tomt med mange muligheter. God adkomst på skogsbilveg.
Hytta er på 88 kvm som er inndelt med vindfang og gang, stue med peis og ovn, kjøkken, 2 soverom med tilsammen 10 sengeplasser. Hytta har innlagt strøm og utedo. Til hytta hører det båt, vedfyrt badestamp og badeplass. På eiendommen ligger det også en "åre" med elektrisk badstue.

    

 Hytter 10 min unna turvandring, ski/alpinbakke 

1 time fra Oslo

Hyttene har fellesinngang med 2 hytter som er bygd sammen.  Passer til grupper kapasitet til 6 personer i hver enhet i god standard. (12 stk)
Eget bad/wc, stue, 2 soverom i hver hytte.
Gjester til hyttene har mulighet til tilgang  frokostsalopplegg.
Hyttene vil da være ca 10 min kjøring fra alpinbakken og langrennsløypene starter rett utenfor døra og har bad/wc, stue.

 

Beliggenhet: Ca. 1 time reisetid fra Oslo med fine vandremuligheter og fiskemuligheter ved innsjø.Reisetid fra Kongsvinger ca. 1 time.

Koselig familiehytte ved Glomma med SPA mulighet til herregård

   

 • Ca 300 meter fra Glomma en nyoppført hytte med 3 soverom sengekapasitet 8-10 personer (2 familiekøyer og en køyeseng) I stua dobbel sovesofa for 2 personer m/peis, salong, spisestue med åpen kjøkkenløsning for 8-10 personer. Kjøkken utstyrt med stekeovn/microovn, kjøleskap, kaffetrakter. Bad med dusjkabinett.
  Veranda med fin utsikt over Glomma med innebygget skyvedører ca. 10 kvm. Stor terasse ca. 40 kvm - Hytta er totalt 
  70 kvm totalt. Carport til bilen. Avstand til herrregård med Spa mulighet ca. 200 meter. (forhåndsavtaler)
  Fine muligheter for vandring i skogsterreng, sykkel og skiløyper fra hytta.
  Muligheter for småviltjakt i periodene høst (september) - vårparten.

     

   

Stabbur 100 meter fra innsjø i grenseskogen

Koselig ombygd stabbur /kornmagasin 75 kvm i tømret gammel stil innredet med kjøkken, med fullt utstyr, 2 soverom med 2 enkeltsenger på hvert rom (totalt 4 personer) egen badstue, fin sjøutsikt fra kjøkkenvinduet.
Beliggenhet 100 meter fra innsjø i grenseskogene.   
Beliggenhet: 1 time fra festningsbyen Kongsvinger i grenseskogen ved innsjø.

 

Geitkoia Skogshusvær nær Risberget

80 m2 skogshusvær med kjøkken, stue med peis og 2 soverom innredet med køyesenger til 4 personer.
Husværet har ikke innlagt strøm el. vann. Vedfyring med vedovn og peis. uthus og utedo.
Bilveg helt frem til hytta. Muligheter for jaktkort til småvilt (hare og skogsfugl)
Beliggenhet: Grue vestside ca. 7 min fra Kirkenær - bygdesentrummet i Grue kommune.
Gode jakt og fiskemuligheter i skogsterreng - kan leies ut på årmål og for kortere perioder.

Fra Kongsvinger følg RV 210 25 km til Bjerke Gård. Fortsett så 1 km og ta av til venstre Kulåsvegen til Geitkoia like ved skogsbilvegen.

Hus i hjemmekoselig stil Finnskogen Midtanderforsvegen Varaldskogen

Huset bygd i 1979 ligger ved et gårdstun og er utstyrt med kjøkken stekeovn, kjøleskap oppvaskmaskin m.m. Stue med salong, spisestue med sitteplasser til 6 personer, flislagt bad, 3 soverom sengekapasitet til 6-7 personer. (1,80 seng, 1,90 og 1.20 + ekstraseng er mulig. Varmepumpe og egen vedovn for oppvarming. Verandautsikt mot skogen.
Beliggenhet 1 mil til vandringsleden Finnskogleden, 500 meter til badeplass v/søndre Hærsjøen. 
Varaldskogen ligger nært til med kort kjøreveg til Varaldsjøen.

 

Finnskogen Turistforening

Lebiko ved Varaldskogen Kongsvinger 

Lebiko eies av Finnskogen Turistforening og som medlem i foreningen får du fordeler ved hytteutleie. Kontakt turistinformasjonen i Kongsvinger for medlemskap og nøkkelutlevering.
Lebiko har sengekapasitet til 13 personer fordelt på 3 soverom, storstue med ekstrasenger. Vedfyring og gass. Brønn på tunet. Bilveg 400 meter til hytta fra rv 200 ved Dragonmoen og 1 km øst for Øiermoen. Lebiko ligger ved den populære 7-torps runden den 7 km fine vandringsruten etter den finske bosettingen og innvandringen fra 1600-tallet. Beliggenhet: Hytten har sin beliggenhet ca. 1 km øst for Øiermoen. Reisetid fra Kongsvinger ca. 40 min. For booking og nøkkelutlevering kontakt oss.

 

Koien ved Agnåa i Brandval

Den koselige koien har beliggenhet ved Agnåa i Brandval i sjarmerende omgivelser til damområdet.
I gangavstand finnes fine historiske kulturminner som mølle fra 1600 tallet og oppgangssag. Det er også en rekke gapahuker en tregamme og ljorbu. Det er ryddet kilometervis med stier og skogsbilvegene er ideell for sykkelturer mot risberget i nabokommunen Grue. Bilveg med nærhet til hytta. Utedo.
Beliggenhet: Brandval i Kongsvinger ved Agnåa vestsiden. 15 min fra Kongsvinger.

 

Hytte leirsted i Frysjøberget Grue kommune 

 

Leirstedet består av et småbruk med låve, hus med innlagt vann, strøm, kjøkken, 2 stuer, med utstyr for ca 25 personer.
Sengeplasser til ca 20 personer i køyesenger med mulighet for 5 ekstra senger.
 Eget stabbur med 2 senger, låve med fire 4 utedoer,
Uteplassen har tak med langbord og sitteplasser for 40 personer bålplass i fine skogsomgivelser med utmerket turterreng. Eget anlegg for bad/wc .
Reisetid med bil fra Kongsvinger  45 min. Anlegget ligger nært til oppmerket sykkelrute fra Kongsvinger via Lundersæter 3b - 3a over Torp Frysjøberget.

Gjestehus anlegg ved innsjø mot svenskegrensen 

2 leligheter som består hver av 3 soverom. totalt 20 senger.
Leilighetsbeskrivelse; 80 kvm kjøkken, stue og bad møblert med 3 soverom med totalt 10 enkeltsenger.
Stort fellesareal med aktivitetshall for ballspill, dans, konferanse m.m.
Felles kafe avdeling med TV og utsikt over innsjø.

Vandringsleden Finnskogleden merket 240 km lang passerer stedet.
150 m til svenskehandel. 15 min gange til SPA senter, og bade og fiksemuligheter ved Røgden sjøen. Skogfinsk museum og røykstueanlegg i nærheten. Fine sykkeløyper for runder rundt innsjøen.
Oppkjørt skiløyper ca. 6-7 km fra hytta.  
Gode jakt og fiskemuligheter inne på Finnskogen.

 

Koselig tømmerhytte med utsikt til Gjesåssjøen - Åsnes kommune

Tømmerhytta har solrik beliggenhet med totalt 10 sengeplasser fordelt slik: 1.etg. 1 soverom med dobbelt himmelseng, 2. etg. med 2  soverom m/dobbeltseng m/himlinger og 4 enkeltsenger. ekstraseng.
Bad; dusj/wc. Stue med 2 sofagrupper, spisestue med 8 sitteplasser, vedfyring, strøm er inkl. i prisen. Velutstyrt hytte med TV, kjøkken micro-ovn, kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin, vaskemaskin. Sengeutstyr som dyner/puter er inkludert men sengetrekk, laken og putevar må medbringes el. leies. Hytta ligger i tilknytning til gård med innlagt vann og strøm. Oppkjørt vinterveg frem til hytta.
Sønsterud besøksgård med servering og Galleri fjøset ligger ca. 3 km unna. Reiseavstand fra Oslo ca. 2. timer 15 min. Det kan tilbys gjeddefiske i en av Solørs mest fiskerike innsjøer. Båt lånes ut. I tillegg kan det tilby gåsejakt, andejakt og småviltjakt. (Småviltjakt i samarbeid med ÅJFF) Turmuligheter i skogsområde nært til hytta og skimuligheter om vinteren fra hytta 2-3 km unna i Glorvigsåsen. Dersom ønskelig kan det ved spesielle anledninger tilrettelegges for måltider i storstua el. mindre spisestue i hovedbygning på gården ca. 100 m fra hytta.
  

Koselig hytte nært til Finnskogen ved innsjøen Homsjøen

 Koselig rød hytte 50 kvm beliggende nært til innsjø 50 meter. Flott turterreng, bade og fiskemuligheter som vandring langs 7-torps runden, Finnskogleden, bærplukking m.m.
Hytta er innredet med 1 soverom med 3 sengeplasser og 1 enkeltsoverom. Innlagt vann fra brønn, elektrisk lys, utedo. Dusj med varmekabler inne i hytta. Minikjøkken utstyrt med kjøleskap, microovn, kaffetrakter og nødvendig utstyr.
Egen spisestue for 8 personer, stue m.m. Egen terasse utenfor hytta. Reiseavstand til Kongsvinger ca 20 min og  Sverige ca 5 mil.  
  

 

Koselig Drengestue - historisk storgård med SPA muligheter

   
 • Drengestua ligger ca 300 meter fra Glomma med nærhet til herregården.
  Sengekapasitet 8-10- personer. 1. etg er innredet med kjøkken og langbord for 10+2 personer.
  Stue med peis og salong. 2. etg har dusj wc og herretoalett, samt 7 doble sovealkover (mål: 150 x 2meter).
  og 2 enkelt senger. Stue med peis og salong. 
  Pris kr. 425,- pr. pers. dersom man har med eget sengetrekk.
   Hyttevask er inkl. i prisen.

  Kårstuen m/veranda ved herregården:
  Sovemuligheter til 8-10 pers. fordelt på 2 soverom i 2.etg med bad immellom
  1 soverom i 1.etg med køyesenger og vask på rom.
  Stue med salonger og TV, langbord for 12 pers på kjøkken
  Dusj og wc i kjelleren

  Flott turterreng og vandremuligheter samt besøk til attraksjoner som Skogbruksmuseet, Lyshaven, Løiten Lys m.m.  

  Pristillegg: Leie sengetøy kr. 100,- pr. pers.
  Frokost kr. 70,- pr. pers. i gårdshuset i historisk stil er mulig.
  SPA – massasjetilbud i gangavstand 200 m til drengestua med svømmehall og stjernehimmel med treningsrom. (Bilder Kårstue)
       

Balagambo koia i Grue - Finnskogenområdet

Midt i kjerneområdet for finnekulturen befinner Balagambo koia seg med nærhet til Finnskogleden den 30 mil lange vandringsleden på grensen mellom Norge og Sverige. Koia er enkelt utstyrt 1 rom med 2 køyesenger plass til 4 personer ideelt for jegere el. vandrere for korte opphold. Utstyrt med parafin, propan og kokeplater. (ikke innlagt vann el. strøm)
Eget kildevann fra bekk i nærhet. (vedfyring). utedo, sykkel og båtmuligheter.
Beliggenhet: Hytten har sin beliggenhet ca. 15 min. til Svullrya finnenes hovedsete i Grue kommune.
Røgdensjøen er ca. 2 km unna med gode bade og fiskemuligheter. Rotbergsjøen ca. 4 km unna.
Ca. 10 min reiseavstand med bil til Sundelin svenskehandel i Sverige. Fine sykkel og vandremuligheter rundt Røgdensjøen med koplinger til sykkelrutene på Finnskogen med attraksjoner som Finnetunet museum, Åsta Holth museet, Finnskogtoppen helsesenter, Villmarksenter, badeplasser, gårdsanlegg m/hesteridning og dyr.

 

Komfortable Villmarkshytter  Finnskogen svenskesiden

Komfortable 6-personers hytter med bad/wc, kjøkken, TV, stue, sauna 2 timer fra Oslo.
Hytteanlegget ligger fint til i solhellinga og finnetorp inne på Finnskogen.
Tilknytning til kafe/kurslokale og SPA-muligheter i nærhet. 
Flotte tur/vandremuligheter fra hyttene langs Finnskogleden og sykkelmuligheter, jakt og fiske.