Tyrkia reiser - Middelhavet

 Antalya storbyferie ved den Tyrkiske riviera all inclusive


pr. person i dobb.rom

 Antalya er det perfekte stedet å kombinere storbyferie (850.000 innb) med sol og strand med Tyrkiareiser. Beliggenheten er perfekt midt imellom badebyene langs den Tyrkiske stranden med sightseeingmuligheter til de andre stedene som Kemer, Side, osv. Nyt late dager på stranda med allinclusive, eller bli med på oppdagelsesferd blant antikke ruiner eller kos deg på de tallrike restauranter og barer. I Antalya møtes Europa og Asia med et spennende miljø fullt av kontraster og sjarm som gjenspeiler seg i kulturen.

Møt høsten med sommer i Tyrkia - All inclusive   
Kemer - Side - Antalya -Alanya - Belek

pr. person i dobb.rom

 
Prime Family hotell i Side 4-stjerner i Side -Barnefamiliens ferieparadis
fra 2 uker Kr. 10.590,-.
(fra pris eks. pr. pers i dobb.rom 1 uke)
Byen Side med Prime Family hotel (4-stjerner) er en egen ferieverden ved den store stranden. Stedet har utviklet seg til å bli en av Tyrkias populære ferimidt i en stor og frodig palmehage ligger hotellet med bassenger , 2 vannsklier og boblebad tilrettelagt med all inclusive for familier.
Barneklubb og Byen er vakker med beliggenhet på en halvøy og byens sentrum er en opplevelse med vakre hus i gammel stil, brosteinslagte gater med basarer og markeder. Rundt byen finnes ruiner fra antikken, teater og badehus samt det fine Apollons tempel som attraksjon.
Se flere Tyrkia tilbud under meny Utenlandsreiser.

Familieferie i Tyrkia fra april - september !
Crystal Sunset Luxury Spa hotel i ferieparadiset!

pr. person i leilighet

 
En Tyrkiareise til sjarmerende Kümköy passer ypperlig for familieferien og for de godt voksne.
Et opphold ved Crystal Sun Luxury hotel gir deg luksus, eksklusivitet og stemning og mange varierte tilbud. Et eget SPA anlegg 1000 kvm med Haman, Yoga, behandlinger, Vanngymnastikk, Karaoke, MiniClub, TeenClub, dart, dans, m.m. Underholdningstilbud og flott buffet for bespisning med all inclusive. Et ekte ferieparadis med valgmuligheter 5 stjerners fasiliteter.
Priseks fra kr. 8690 pr. person i dobb.rom all Inclusive 1 uke 
Avreise f.eks. 11/9 fra Bergen inkl. flyreise med 1 uke 5-stjernes hotell all inclusive. Hotellet ligger 300 meter utenfor Kümköy i et fint område med SPA senter, basseng, vannsklier, boblebad og bar. Egen snack restaurant med alle rettigheter.

Glade dager med familien Viking Hotel & Spa i Kemer
Barn opptil 17 år!

pr. person i leilighet

 

I Kemer kan du bo førsteklasses på Viking Star Hotel & Spa 4-stjerner + all inclusive hotell med aktivitetstilbud og show på kveldene. 600 meter til strand, 350 meter til sentrum, bassenger, barer, luftkondisjonering på alle rom, bygget i 2007. Hotellet er kjent for den gode maten. I buffetrestauranten finner du et stort utvalg av spennende retter med egen barnebuffet. I tillegg a la carte restaurant, barer og discotek. Kontakt oss for flere reisetilbud i Tyrkia med charter pakkereiser. Ved ledig kapasitet tilbys barnepris opptil 17 år. Gjelder ikke på allerede rabatterte reiser) Be om tilbud på utvalgte hotell for dette :
Hanay suit hotel, Kentia Apartements, Sun City, Sunlight garden, Caligo apartements, Angora, Kleopatra, Delfino m.m.
Kontaklt oss på vår e-post: post [at] reiserogopplevelser [dot] no!

Bo rett på stranden i Tyrkiske Kemer v/Viking Nona Beach 


pr. person i dobb.rom

Viking Nona Beach hotell (4-stjerner) er et meget populært hotell med unik beliggenhet rett på stranden i Kemer. En kort spasertur unna butikker, restauranter og uteliv. Fra bassengdelen går du rett ut på stranden med gratis solsenger og parasoller for hotellets gjester. Rommene er moderne og varierer fra 2-sengs opp til 5-sengsrom for familier.
Totalrenovert i 2006, sentral beliggenhet til sentrum i byen.
 

 Tyrkia - Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa


pr. person i dobb.rom

 Luksusferie på stranden i vakre omgivelser i byen Side Tyrkia. Dette flotte hotellet ligger rett på stranden og har en særpreget arkitektur. Her lever du som en konge med førsteklasses fasiliteter og aktiviteter med store bassengområder vannsklier og internasjonale klubber for voksne og barn.

Novigrad i Kroatia v/Adriaterhavet

tilbud
pr. person i dobb.rom

 

 
Direktefly fra Norge med Norwegian flytid ca 3,5 timer til Split.
Leilighetshotellet Castrum Novum i Novigrad i Kroatia har norsktalende hotellvert  god hotellstandard med tlf, flatskjerm TV, NRK, TV2, trådløst nettverk, egen balkong med havutsikt, rastaurant/bar, treningsrom, 20 sykler til utlån, båt/kano, egen velværeavdeling. (Castrum Novum hotel & apartments)
Frapris kr. 2.850 pr. person inkl. 7 netter i stilfulle leiligheter.
1 -2-3 romsleiligheter stue, bad, kjøkken. Pristillegg for flybillett med restplasser charter eller Norwegian.

TYRKIA Alanya Alaiye Resort & Spa hotel


pr. person i dobb.rom

 
Førsteklasses familieferie ved den praktfulle sandstranden Incekum 22 km vest for Alanya. Anlegget har alt en familie kan ønske seg av aktiviteter og fasiliteter i internasjonal atmosfære. 3 bassengområder, 3 barnebassenger, 4 resttaurantanlegg, 2 snackbarer og discoteker m.m.
Miniklubber og spa trimrom for voksne. Gratis solsenger og parasoller for de voksne. Familierom med opptil 5 senger. 200 meter til stranden, all inclusiveanlegg m.m.
Bo komfortabelt i luksus leiligheter med tilgang til SPA/aktiviteter.
Priseks 1 uke i september fra kr. 5.990 pr. person inkl. all inclusive i stilfulle rom inkl. flyreise Sky Air fra terminal 2 ved Oslo Lufthavn Gardermoen
.

Tyrkia Alanya Grand Kaptan Hotel  ****+

pr. person i leilighet

 

Komfort og service rett ved stranden i utkanten av Alanya med 2 bassengormåder med vannsklie og lekeplass. Bo komfortabelt i fine rom med treningsanlegg og luftkondisjonering i hele anlegget. 5 km fra sentrum.
Pris fra kr. 9.890 pr. person 26/9 Oslo lufthavn inkl. 2 uker all inclusive i stilfulle leiligheter i juli inkl. Sky Air flyreise
 

Tyrkiske Belek Golferens spesial

pr. person i leilighet

 
I Belek finnes 11 moderne ulike golfbaner med høy standard og er anerkjent internasjonalt for standarden med mesterskap i toppklassene.
Bo ved f.eks. Sirene Golf Resort 5 stjerner eller Crystal Tat Beach hotell 5 stjerner nyrenovert kun 800 meter fra den 27. hulls golfbanen . I særklasse for golferne. Kontakt oss for tilbud!

Elegant - moderne rett på stranden Starlight Thalasso SPA


pr. person i dobb.rom

 Ultra All Inclusive-hotell med perfekt beliggenhet på stranden utenfor Side. Hotellets hovedbygning er omgitt av et nydelig grøntområde med blomster og planter i alle farger. I hotellets hage er det bygd sjarmerende bungalower i tradisjonell tyrkisk stil. 
På hotellområdet kan du benytte deg av fasiliteter som spa-avdeling, driving range og putting green for golfelskeren, flere tennisbaner, fire utendørsbasseng, et innendørsbasseng, kino, eksklusive butikker, stort treningsstudio og en privat stranddel med gratis solsenger, parasoll og strandhåndklær for hotellets gjester. eget game center med biljard, dart og bowling.

Hotellet har flere restauranter med buffé og á la carte til alle måltider, meksikanske, franske, russiske, japanske eller det tradisjonelle tyrkiske kjøkken.

Bungalowene har ikke heis og er på bakkeplan eller i 2. etasje (trapp opp).
Øvrig: Turistområde. Bygget i 2008 og renovert i 2013. Totalt 811 rom beliggende i hovedbygningen og bungalowene. 17 km til Side og 8 km til Manavgat fra hotellet. Minibuss (visse tider) til Side sentrum. Sandstrand med småstein i vannkanten.Fotball Treningsleir i Tyrkiske Belek - ved stranden


pr. person i dobb.rom

 Papillon Belvil i Belek ligger perfekt til rett ved stranden. Her finnes alt av fasiliteter; inndendørs basseng, treningssenter, spa-avdeling, tennisbaner, bordtennis med mer. Flott bassengområde med eget badeland. Herlig All Inclusive med stort utvalg. De ansatte yter en strålende service. Her blir fotballklubbene behandlet som profesjonelle.

Papillon Belvil består av en hovedbygning, og flere mindre bygninger (bungalows). Det er én fotballbane lokalisert på hotellets område. Papillon Sports Center med seks baner og eget klubbhus med kafé og garderober ligger ca. 3 km unna. Her legges grunnlaget for en god sesong. Kvaliteten på banene er førsteklasses.

Rommene er lyse og moderne. Vegg-til-vegg-teppe i hovedbygningen og flisgulv i bungalowene. TV, telefon, minibar og hårtørker. Balkong eller markterrasse. Bad med badekar og dusj. Øvrig: Renovert i 2012. Avstanden til flyplassen i Antalya er cirka 35 km.Familie ferie i Bodrum Tyrkia (Barnerabatt opptil 17 år)


pr. person i dobb.rom

 
Romantik Apart er et enkelt og trivelig leilighetshotell i en frodig hage på en høyde rett utenfor sentrum av Bitez - Bodrum halvøya. Gangavstand til strandpromenaden med restauranter og uteliv finnes. Det hyggelige bassengområdet har basseng med adskilt barnedel, samt solsenger og parasoller for hotellets gjester. Populær bassengbar med enkel restaurantservering. Lite minimarked på hotellet. Det finnes større matbutikker i gangavstand. Romantik Apart Hotel er godt likt og passer for deg som vil bo sentralt og enkelt nær restaurant- og uteliv.

Leilighetene er romslige og enkle. De har kjøkkenkrok med kokemuligheter, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Satellitt-tv. Bad med dusj. Ekstraseng er uttrekkbar sovesofa. Romslig balkong eller terrasse mot hage, gangsti og bassengområde. 2-roms leilighet for 2 + 2 i ekstraseng (4 pers)
Høstferie tilbud fra kr. 4.490 for 1 uke pr. person i dobb.rom. Barn opptil 17 år innvilges barnerabatt på ordinære priser. (gjelder ikke på allerede rabatterte tilbud)

Prisgunstig familiehotell i Marmaris Tyrkia !

pr. person i leilighet

 
Mest for pengene i Marmaris. Club Hotel Pineta er et stort, mellomklasse-familiehotell ved skogkanten øverst i Marmaris’ langstrakte hotellområde. De tre bygningene ligger rundt et flott beplantet gressområde. To bassengområder: ett med vanlig svømmebasseng/barnebasseng og ett med relax pool. Alle aktiviteter og fasiliteter gjør det til en boltringsplass for store og små. Høyt aktivitetsnivå og musikk på dag - og kveldstid.

Club Hotel Pineta's private stranddel har gratis solsenger og parasoller for hotellets gjester. Snackbaren på stranden er privat og ikke del av All Inclusive-konseptet.

Enkel All Inclusive bufférestaurant og flere barer (bla. én med internetthjørne). Velværesenter, treningsrom, miniklubb, TV-rom, tennis, bordtennis, spillerom, dart, fotball og basketball m.m.

Rommene er enkle, teppelagte og noe slitte. De har balkong eller terrasse. Telefon og kjøleskap. Bad med dusj og hårtørker. Luftkondisjonering mot avgift.

Pris kr. 4.790 pr. pers i dobbrom - med all inclusive i høstferien.
Dobbeltrom for 2 + 1 ekstraseng (maks 3 personer inkludert baby)
Dobbeltrom for 2 + 2 ekstrasenger, hvorav ett barn under 12 år (maks 4 peroner inkludert baby)

Familievennlig rett på stranden i Kemer Tyrkia!

pr. person i dobbrom

 
Crystal Aura Beach Resort & Spa er et herlig All Inclusive-hotell med god service og masse fasiliteter. Stilig arkitektur kombinert med Kemers vakre natur skaper en avslappende atmosfære. Her nytes dagene ved bassenget, strandkanten eller du kan koble av i hotellets spa-avdeling.

Dette hotellet passer for barnefamilier så vel som eldre og par i alle aldre. Her finnes flere barer, et patisserie for kaffeelskeren, én bufférestaurant med uteservering (livemusikk i høysesong) og tre á la carte restauranter med god atmosfære. Stort bassengområde med bassengbar, solsenger, parasoller og tre vannsklier (åpne visse tider). Separat barnebasseng med egen, tilpasset vannsklie for de minste. Om du ønsker total avkobling finnes innendørs relax pool, hamam, badstue og spa. For den aktive gjesten tilbys treningsstudio, aerobics, tennis og volleyball.

Rommene er moderne og stilrene. Stilig innredning med vegg-til-vegg teppe eller laminatgulv. Luftkondisjonering, minibar, deponeringsboks, satellitt-TV, WiFi, telefon og møblert balkong eller markterrasse. Bad med dusj og hårtørker. Tre rom tilpasset bevegelseshemmede.
Pris kr. 9.590 pr. pers i dobbrom med all inclusive på hotellet i høstferien fra Oslo Lufthavn. Mulige avganger fra Bergen, Haugesund, Trondheim, Stavanger fra 3/10 høstferie!
Dobbeltrom for 2 + 1 i ekstraseng (maks 3 personer)
Familierom for 3 + 1 i ekstraseng (maks 4 personer)

Antalya storbyferie ved den Tyrkiske riviera all inclusive


pr. person i dobb.rom

 Antalya er det perfekte stedet å kombinere storbyferie (850.000 innb) med sol og strand med Tyrkiareiser. Beliggenheten er perfekt midt imellom badebyene langs den Tyrkiske stranden med sightseeingmuligheter til de andre stedene som Kemer, Side, osv. Nyt late dager på stranda med allinclusive, eller bli med på oppdagelsesferd blant antikke ruiner eller kos deg på de tallrike restauranter og barer. I Antalya møtes Europa og Asia med et spennende miljø fullt av kontraster og sjarm som gjenspeiler seg i kulturen.

Kontakt oss for enkelt-og gruppe bestillinger fritidsreiser /kurs- og konferanseopplegg Booking tlf: 90066486!

TEMA OG SPESIAL REISER TIL TYRKIA:

 

Vandring i Lykia fra fjell til hav i Taurus Tyrkia fjell

8-dagers reise fra pris pr. person i dobb.rom

Opplev den praktfulle naturen i Taurusfjellene. Vi har trukket ut godbiter fra den kjente romerske handelsruten "The Lykian way". Med den flotte ranchen Berke som utgangspunkt gjør vi daglige fotturer i det fine fjell og kystlandskapet. Turen går på våren når naturen er i full blomst og på høsten når temperaturen er på sitt beste. 
Dag1: Ankomst og bli kjent Dag 2: Vandringstur i området. Dag 3: Busstur til landsbyen Ovacik med vandring fra 1200 meters høyde langs elven og skogområdet nær fjellbygden Göynük (ca 6 timer) inkludert pik nik lunsj på turen.
Dag 4: Bussutflukt til Yayla Kuzdere med vandring opp til det fantastiske fjellplatået Cukuryayla ved foten av fjellet Tahtali. Ved tregrensen går turen ned til koselige landsbyen Beycik (ca 8 timer)
Dag 5: Aktiviteter felles og individuelt Dag 6: Bussutflukt til landsbyen Ulupinar med vandring kryssing av 2 elver, og opp til fjelltoppen Chimera. Her ser vi den evige flammen. Fra fjellets indre strømmer brennende gass - en over 2000 år gammel turist attraksjon. Herfra går vi ned til landsbyen Ciralt. Deretter følger vi stranden og fjellområdet (ca 8,5 timer) pik-nik lunsj.
Dag 7: Busstransfer til Lumluca med vandring via Adrasan til fyrtårnet i Geliodonya med avslutning i landsbyen Karaöz. Deler av turen går etter den gamle handelsruten omgitt av vakre skog og fjellområder (ca 8,5 timer) pik-nik lunsj. Dag 8: Hjemreise.

Basen for turen med ranchen ligger i nærheten av Kemer med restauranter, butikker og fasiliteter.

Pilgrimsreise i Paulus fotspor i det vakre Tyrkia.

8-dagers ca fra pris pr. person i dobb.rom

Lille Asia var den del av Romerriket der Paulus ble født og tilbrakte stor del av sin tid som forkynner. Hans tidligere kristne odyssè førte ham til mange byer og folk i dette store området som er dagens Tyrkia. Paulus er en av de mest spennende personlighetene omtalt i Det nye testamentet. På denne turen besøker vi stedene der han grunnla de syv første kirkene og omvendte mange mennesker til den nye lære.

 

 

14.745,

Rundreise i Anatolia - en tidsreise i verdens viktigste kulturminner 

6-dagers capris pr. person i dobb.rom

Et stort antall kulturer har satt sine spor i Anatolia i Tyrkia. På denne turen opplever man høydepunktene i landets spennende historie, ser på fantastiske naturfenomen og kjente historiske minnesmerker. Man lærer om hverdagslivet og samfunnet i dagens Tyrkia. Det blir også tid for oppdagerferd på egen hånd.

Pris kr. 10.000 pr. person i dobb.rom  inkl. helpensjon

 

10.000,