Kontakt oss

E-post: post@reiserogopplevelser.no

Tlf.: +47 900 66 486

Besøkadresse:
Glommengata 55,
2211 Kongsvinger

Personvern

 

12 + 6 =

Om oss

Reiser & Opplevelser as etablert i 2005  har ansatte med over 30 års reiselivs kompetanse og driver full reisebyråvirksomhet fra butikken i Glommengaten 55 i Kongsvinger.

Vi hjelper deg med din reisebestilling til ønsket reisemål i inn og utland.

Reisemulighetene er mange, vi bestiller opp alt fra Cruise, Hurtigruten, charter, fotballreiser, bussturer, flyreiser, tematurer, storbyferie, hytteutleie, gruppeturer, familieferie, osv.

Vi drifter Kongsvinger Turistinformasjon Stasjonssiden om sommeren og tilbyr kunstnere utstillingsplass ved Galleri Mallings Plass med møterom som egen avdeling.

Vår souvenirbutikk fører gaver med norsk design, turkart og utsalg for lokalproduksjon.

Vi hjelper deg med dine reisebehov og overnattingsmuligheter som hytteutleie, hotell, motell, gårdsovernatting, vandrerhjem og privat innkvartering. DNT turvandring for Finnskogen og omegn ivaretas med turkart og vandreruter med eget program for området.

Vi har vår beliggenhet i Kongsvinger ved det regionale kollektive trafikkknutepunktet for buss /tog og er din guide til Kongsvinger i Hedmark med områdene Solør, Finnskogen, Odal, Norge, Sverige, og skreddersyr turer for grupper reiser til Norge og utlandet.

Velkommen inn til vårt vareutsalg for lokale produsenter med kortreiste varer og souvenir innen kunst /håndverk/husflid -showroom og utstillinger.

Galleri Mallings plass har eget kunstgalleri med utstillinger basert på lokale kunstnere. Velkommen!