Kontakt reisebyrået i Kongsvinger

E-post: post@reiserogopplevelser.no

Tlf.: +47 900 66 486

Besøkadresse:
Glommengata 55,
2211 Kongsvinger
Hedmark Innlandet County
NORGE – NORWAY

Personvern

 

13 + 13 =

Om reisebyrået i Kongsvinger

Reiser & Opplevelser as etablert i 2005 har ansatte med over 30 års reiselivs kompetanse.
Reisebyrået tilbyr alle tjenester for reiser i inn og utland fra butikken i Glommengaten 55 stasjonssiden i Kongsvinger, Hedmark, Norge.

Vi hjelper deg med din reisebestilling for individuelle reiser med fly og hotell, eller gruppebestillinger. Ferie og fritidsreiser eller forretningsreiser med kurs og konferansemuligheter.

Reisemulighetene er mange, vi bestiller opp alt fra Cruise, Hurtigruten, charter, fotballreiser, bussturer, flyreiser, tematurer, storbyferie, hytteutleie, gruppeturer, familieferie, osv.

Vi drifter Kongsvinger Turistinformasjon Stasjonssiden om sommeren og tilbyr kunstnere utstillingsplass ved Galleri Mallings Plass med møterom som egen avdeling.

Vår souvenirbutikk fører gaver med norsk design som f.eks. troll, Dale of Norway, souvenirs, t-shirts, viking produkter, nordlys, turkart mm. Forretningen fører også eget utsalg for lokalproduksjon, med lokal litteratur, maleri, mm fra Kongsvinger regionen.
Velkommen inn til vårt vareutsalg for lokale produsenter med kortreiste varer og souvenir innen kunst /håndverk/husflid -showroom og utstillinger.

Vi hjelper deg med dine reisebehov og overnattingsmuligheter som hytteutleie, hotell, motell, gårdsovernatting, vandrerhjem og privat innkvartering. Vi har turkart over lokalt område i Kongsvinger og Finnskogen.

Vi har vår beliggenhet i Kongsvinger ved det regionale kollektive trafikkknutepunktet for buss /tog og er din guide til Kongsvinger i Hedmark med områdene Solør, Finnskogen, Odal, Norge, Sverige, og skreddersyr turer for grupper reiser til Norge og utlandet.

Velkommen!