Kontakt reisebyrået i Kongsvinger

E-post: post@reiserogopplevelser.no 
www.reiserogopplevelser.no 
www.reiserogopplevelser.com

Tlf.: +47 900 66 486

Besøkadresse:
Glommengaten 55,
2211 Kongsvinger
Hedmark Innlandet County
NORGE – NORWAY

Personvern

 

10 + 2 =

Om reisebyrået i Kongsvinger  www.reiserogopplevelser.no

Reiser & Opplevelser as etablert i 2005 har ansatte med over 30 års reiselivs kompetanse.
Reisebyrået tilbyr alle booking tjenester for reiser og opplevelser i inn og utland fra butikken i Glommengaten 55 stasjonssiden i Kongsvinger. Innlandet – Hedmark, Norge. 1 times gratis parkering for kundene.

Vi hjelper deg med din reisebestilling for individuelle reiser med fly og hotell, eller gruppebestillinger. Ferie og fritidsreiser eller forretningsreiser med kurs og konferansemuligheter.

Vi tilbyr ferdige bookbare pakkereiser i tillegg til at vi kan skreddersy dine reisebehov i Norge eller til utlandet.
Reisemulighetene er mange, vi bestiller opp alt fra Cruise, Hurtigruten, charter, fotballreiser, bussturer, flyreiser, tematurer, storbyferie, hytteutleie, gruppeturer, familieferie, osv. https://www.reiserogopplevelser.no/reiser/

Booking av feriehus og hytteutleie i Kongsvinger, Finnskogen, Innlandet og øvrig Norge. https://www.reiserogopplevelser.no/hytteutleie/hedmark-innlandet/

Vår souvenirbutikk fører gaver med norsk design som f.eks. troll, Dale of Norway, souvenirs, t-shirts, viking produkter, nordlys, turkart mm. Forretningen fører også eget utsalg for lokalproduksjon, med lokal litteratur, maleri, mm fra Kongsvinger regionen. https://www.reiserogopplevelser.no/taxfree-souvenirshop/ 
Velkommen inn til vårt vareutsalg for lokale produsenter med kortreiste varer og souvenir innen kunst /håndverk/husflid -showroom og utstillinger.

Vi hjelper deg med dine reisebehov og overnattingsmuligheter som hytteutleie, hotell, motell, gårdsovernatting, vandrerhjem og privat innkvartering. Vi har turkart over lokalt område i Kongsvinger og Finnskogen.

Vi har vår beliggenhet i Kongsvinger ved det regionale kollektive trafikkknutepunktet for buss /tog og er din guide til Kongsvinger i Hedmark med områdene Solør, Finnskogen, Odal, Norge, Sverige, og skreddersyr turer for grupper reiser til Norge og utlandet.

Velkommen!